Останні новини - 26-06-2010, 02:06 - sasa 148

Трагічно загинув екс-тренер \”Ворскли\”

Трагічно загинув екс-тренер \”Ворскли\”

Сьогоднішній ранок приніс гірку звістку: трагічно загинув Василь Аркадійович ЄВСЄЄВ – до недавнього часу тренер ФК «Арсенал» (Київ), майстер спорту міжнародного класу, відомий радянський і український футболіст, один із «пташенят Лобановського», чудовий спортсмен і людина. Буквально лічені дні він не дожив до свого 48-річчя.
 
Кар\’єру футболіста Василь Євсєєв починав у рідному Луганську, вихованцем «Зорі». Потім переїхав до Києва, спочатку грав під керівництвом Юрія Морозова, а потім став гравцем основи знаменитого київського «Динамо» епохи Валерія Лобановського. Саме тут він домігся своїх кращих досягнень як гравець: чемпіон СРСР 1985, 1986 рр.; у чемпіонатах СРСР (вища ліга) провів 203 матчі, забив 5 голів, став володарем Кубка СРСР 1985, 1987 рр.; зіграв у єврокубках 8 матчів.
 
Після епопеї «Динамо» провів 4 успішних сезони в донецькому «Шахтарі», потім у числі перших одержав закордонний досвід, виступаючи за ізраїльський «Маккабі», завершував кар\’єру футболіста в клубах України і Росії. З 1997 року вибрав тренерський шлях, доклав досвід, вміння, знання до виховання ряду сильних футболістів, династію батька продовжує в клубі «Арсенал» (Київ) його син – захисник Євген Євсєєв …

У 2001-03 рр. Василь Євсєєв допомагав Андрію Балю у роботі з \”Ворсклою\”.
 
ФК «Арсенал»

Погода